Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε νέα τηλεοπτική σειρά για το Halo franchise

*
O David Nevis, πρόεδρος και CEO της SHOWTIME, ανακοίνωσε ότι το τηλεοπτικό δίκτυο έχει στα σκαριά μια σειρά δέκα ωριαίων επεισοδίων σχετική με το Halo franchise. Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στο σύμπαν που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2001 και πρόκειται για τη δραματποίηση της σύγκρουσης μεταξύ των ανθρώπων και μιας εξωγήινης φυλής που ονομάζονται Covenant. Ο Kyle Killen (Awake) θα έχει διπλό ρόλο. Σεναριογράφος και αποκλειστικός παραγωγός. Ο Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes) θα σκηνοθετήσει αρκετά από τα επεισόδια και θα είναι μέλος της ομάδας των αποκλειστικών παραγωγών, στην οποία μετέχουν επίσης οι Justin Falvey and Darryl Frank εκ μέρους της Amblin Television. Τη διανομή έχει αναλάβει η CBS Studios International και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*